Egy darab hús

Az egyetemi park közepén egy lány bikiniben álldogál legalább egy órája.

Ha megemésztettük ezt a mondatot három alapvető kérdés juthat az eszünkbe. Mi a fenét csinál ott, miért nincs rajta ruha és nem zavarja, hogy kb 5000 ember van körülötte?
Nos... Ahogy elnézem napozik. Hogy ezt miért pont egy park közepén, azzal a tipikus csípőficamos (a feneke majdnem merőleges földre) beállással, állva kell csinálni az már meghaladja a felfogóképességemet. Ja, és igen, úgy tűnik abszolút nem zavarja a közönsége.

Több éves vita, hogy minden nő ribanc, vagy minden férfi csak ribancnak tartja. Az igazság valahol a kettő között ingadozik. Nem minden nő ribanc, és nem minden férfi tartja annak őket. Hogy ki melyik tábort erősíti, az látszik a megjelenésén, hozzáállásán, életvitelén. Az ember velejárója, hogy természetesen azok háborodnak fel a legjobban a ráaggatott jelzőtől, aki a leginkább ráérdemel. Azt ne mondja nekem valaki, hogy aki tél közepén topban és miniszoknyában mászkál, aki a diszkóban fehérneműben "bulizik" és az első odaérő viheti egy körre, az nem ribanc. És ne felejtsük el azokat a "férfiakat" akik a legtermészetesebb módon mesélik el mindenkinek, hogy egy nap alatt, hányat, hányszor és milyen pózban tett maga alá, hányszor és kivel csalta meg a nőjét.

Azt mondják, ami nem eladó, azt nem tesszük a kirakatba. Persze, aki csak egy darab húsként gondol magára, annak olyan mindegy...

- Lestat naplója -

Megjegyzések

  1. Minek belemenni a kétkedő találgatásokba, ha egyszerűen odamehetsz hozzá és megkérdezheted, hogy:
    [s]Szia! Kliensre vársz?[/s]
    [s]Szia! Nem zavar, hogy mindenki rád veri a...[/s]
    [s]Szia! Mi a franc motivál abban, hogy kirakd mindenedet azok pofájába, akik cseppet sem kíváncsiak rád?[/s]
    Öhm... Te mit csinálsz?


    (A HTML kódolás eredményét képzeljük oda...)

    VálaszTörlés
  2. Mert abból nem tudok posztot írni:D

    VálaszTörlés
  3. Egy férfiról soha nem írnál ilyet,mivel (előitéleteidnek hála)eleve feltételezed,hogy Csak napozik.Mivel én naiv vagyok,de én is csak a napozó csajt látnám benne,mindentől függetlenül:-D

    VálaszTörlés
  4. Ez relatív, tekintve, hogy én még egyetlen férfit sem láttam alsógatyában mászkálni a belvárosban...
    Napozni meg nem egy park közepén szokás...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése